De Liedjesbakker

De Liedjesbakker

De liedjesbakker

Onze Meesterliedjesbakker is gitarist en componist sinds 1974. Hij schreef en speelde vele albums in verschillende muziekgenres en heeft intussen duizenden optredens achter de rug met zijn bands en als solo-artiest.

Ben Blue speelt live akoestisch en electrisch gitaar en zingt daarbij in alle muziekgenres. Hij beheerst pop, rock, funk, punk, reggae, soul, jazz, blues, country en metal en als er klassieke of volksmuziek gespeeld moet worden komen we ook nog een heel eind.

Ook geeft Ben als gediplomeerd popdocent les aan bands op de SKVR muziekschool in Rotterdam. In deze hoedanigheid begeleidt hij alle instrumentalisten en vocalisten en neemt elke partij over bij afwezigheid van een leerling.

Ben Blue

Ben heeft een rijke en brede ervaring als muzikant, componist, tekstschrijver, technicus, boeker, manager, muziekdocent en zelfs roadie voor grote bands. Hieronder lees je informatie over zijn projecten uit heden en verleden, en heel veel is er ook te vinden op Ben’s Bookings, waar de zes bands waar hij nu in speelt zijn gebundeld.

Share