De Budgetbakkerij

De Budget Bakkerij

Koop een liedje of laat een eigen lied schrijven. Voor songs op maat, een uniek kado, ga je naar de Songbakery
De Budget Bakkerij

In de Budget Bakkerij kun je voor een bescheiden bedrag een eigen liedje opnemen. Schrijf zelf een mooie tekst op een bestaand lied en laat ons daar een CD van maken. Je kunt het liedje door ons laten inzingen, het zelf doen of voor een combinatie van deze twee kiezen. Voor de begeleiding van een Budget song gebruiken we een goede, bestaande orkestband of we maken die zelf. Om de kosten binnen de perken te houden accepteren we alleen “gewone” popsongs en moet de aangeleverde tekst voldoende kloppen om zonder al te veel aanpassingen ingezongen te kunnen worden.

Een Budget-song kan normaal gesproken in één dag worden gemaakt. Daarom kunnen we geen teksten accepteren op verschrikkelijk ingewikkelde songs zoals “The Bohemian Rhapsody” of “Paradise by the Dashboard Light”.Het is natuurlijk het leukst als je zelf ook iets (of alles) zegt of zingt op het CD-tje. We nodigen je dan uit in onze studio om dit te komen doen.

Desgewenst kunnen we ook met mobiele apparatuur naar je toe komen maar daar moeten we dan uiteraard een meerprijs voor rekenen.

Voorbeeld van een budget-song: Een eigen tekst op een song van Lady Antebellum. Meer voorbeelden vind je  op de pagina “De Liedjes”.

Share