De Liedjesbakkerij

De liedjesbakkerij

Bijzondere kado's, een uniek cadeau, liedjes op maat.
De liedjesbakkerij

In de liedjesbakkerij maken we op ambachtelijke wijze een nieuwe en unieke song voor elke opdrachtgever. In uitgebreid overleg schrijven we samen met jou een popsong voor een speciale gelegenheid. Zodoende is het liedje voor een dame die 75 jaar wordt volledig anders dan dat voor drie jongens die een eigen rap van Ali B. krijgen. En het afscheidsliedje dat Nurlaila Karim zingt voor Lia, die naar Curacao remigreert lijkt weer helemaal niet op het lied voor de Frans Bauer fan die door de familie een hart onder de riem krijgt gestoken.

The Songbakery maakt liedjes voor geboortes, jubilea, bijzondere verjaardagen, geliefden, afscheid en clubs. Elke song is van voor tot achter nieuw en speciaal voor die ene gelegenheid gemaakt.

De ervaring heeft geleerd dat deze heel persoonlijke liedjes een enorme impact hebben op degene die het krijgt, vooral als de gever zelf ergens in het lied hoorbaar is. Daarom geven we de mogelijkheid zelf iets te zeggen of te zingen of dit door een bekende te laten doen.

Luister maar eens naar de liedjes, hoe Jesse haar nieuwe zusje in deze wereld verwelkomt, Pieter zijn oma bedankt of de hele familie Lia een goede reis toezingt.

Een lied van The Songbakery wordt gemaakt in een kleine week door een componist, tekstdichter en producent die zijn sporen ruimschoots heeft verdiend. Elke song is persoonlijk, elk nummer is anders. Met de handtekening van de Liedjesbakker er onder.

Werkwijze van The Songbakery

  • Je geeft een opdracht aan The Songbakery.
  • We bespreken telefonisch of per mail voor wie het lied is en welke stijl het moet worden, en de bakker doet vast wat voorwerk.
  • De liedjesbakker komt een middag of avond, mét gitaar en portable studio.
  • We spreken alle details door.
  • Ter plekke beginnen we het lied te schrijven en we nemen alvast jullie aandeel op (Gezongen refreinen, gesproken woord)
  • In de songbakery-studio wordt er een complete popsong van gemaakt met drums, piano, gitaren, strijkers, koortjes enzovoort.
  • Dit wordt professioneel gemixt en op CD gebrand
  • Je krijgt een CD met je eigen, unieke popsong, met daarbij een karaoke-versie.

Voorbeeld van een songbakery liedje. Meer voorbeelden vind je op de pagina “De Liedjes”.

Share