De Liedjes

De Liedjes

 

Voor een heel bijzonder kado ga je naar the Songbakery. Wij schrijven een lied op maat.
De liedjes

Dit is waar het natuurlijk allemaal om draait: de liedjes van The Songbakery. Luister hier naar het nummer voor het 25-jarig huwelijk van Anneke en Peter, de rap van Ali B. voor drie stoere Rotterdamse knapen, het feestlied voor een 30-jarige school of het eigen nummer van een popkoor. Allemaal op maat gemaakt voor mensen en organisaties die iets bijzonders te vieren hebben. Klik op een titel om een song te beluisteren.

Songbakery liedjes:

Budget liedjes

Deze kunnen we alleen als streams plaatsen, de muziek is niet door ons zelf geschreven en we willen niet iemand’s auteursrechten schenden.

Love you so

Op muziek van Lady Antebellum heeft deze mevrouw een tekst geschreven voor haar aanstaande bruid. We hebben in de Songbakery studio een orkestband geschreven en mevrouw Liedjesbakker heeft de tekst ingezongen.

’t Is nooit af

Een liedje voor Herman, koning der klussers. De muziek is van Johnny Cash en Herman’s vrouw zet een heel verdienstelijk koortje neer. De liedjesbakker zet zijn zwaarste bas in.

Wat een heerlijk gevoel

Dit was een wat zwaarder liedje om te maken. Er moest te vroeg afscheid worden genomen van een goede vriend en deze meneer wilde nog één keer hun gezamenlijke herinneringen in een lied vangen, op muziek van Louis Armstrong.

 

Share