Tarieven

BUDGET BAKKERIJ

 

Koop een liedje of laat een eigen lied schrijven. Voor songs op maat, een uniek kado, ga je naar de Songbakery
De Budget Bakkerij

Je schrijft zelf een kloppende tekst op een bestaand nummer en wij maken daar een CD van, met een goede orkestband er achter. Je kunt de CD door ons laten inzingen, maar je kunt hem ook zelf in komen zingen of we doen het samen. Je krijgt een CD met ook een karaoke versie.

Standaardtarief € 295,-

Wij kunnen ook de tekst voor je schrijven, dit kost € 150,- extra.
Als je zelf een tekst hebt geschreven kunnen wij er muziek bij schrijven, ook dit kost € 150, – extra
Als we naar je toe komen rekenen we een kilometertarief van € 0,30

THE SONGBAKERY-ORIGINELE SONGS

Bijzondere kado's, een uniek cadeau, liedjes op maat.Je geeft ons opdracht een song te schrijven. Na telefonisch overleg komt de bakker een dagdeel langs om met alle betrokkenen het lied op te zetten en je eigen aandeel op te nemen. Dit lied is persoonlijk, uniek en op maat gemaakt. Vervolgens maakt de liedjesbakker in ongeveer een week de song af en maakt er in de studio een complete productie van. Je krijgt een CD met je eigen popsong en een karaoke versie.

De kosten hiervoor zijn € 995,-

Als we vaker langs moeten komen, de afstand meer dan 100 km is of er speciale eisen aan de opnames zijn, is in overleg een meerprijs mogelijk.

WORKSHOP TEKSTSCHRIJVEN MET CD-OPNAME

Workshops componeren, tekstdichten en liedjes schrijven voor bedrijven, vriendenclub of familie. Een leuk dagje en een eigen song bij The SongbakeryDe liedjesbakker komt naar je toe met de mobiele digitale studio. Je krijgt een workshop tekstschrijven, schrijft onder begeleiding zelf een tekst op een bestaand nummer en we nemen dit op over een orkestband. Ter plekke branden we een CD met je eigen zang en een karaoke versie.

Kosten: € 30,- per deelnemer bij minimaal 8 deelnemers

Bij meer dan 30 deelnemers kan er een extra docent meekomen.
Als de afstand meer dan 100 km is vragen we een reiskostenvergoeding.

De prijzen zijn inclusief BTW en The Songbakery zorgt voor alle afdrachten.

Gastzangers of ingehuurde muzikanten zijn niet bij de prijs inbegrepen.

De Teambuilding workshops worden georganiseerd in samenwerking met Fun-Key Muziekevenementen. Deze organisatie kan uitgebreid worden tot en met de lokatie, de catering en extra entertainment en de kosten zijn daarom afhankelijk van de vraag en in overleg.

Share